Konya'da mevsimsel anormallikler yaşanıyor! Bir gün serin bir gün çok sıcak

Konya'da mevsimsel anormallikler yaşanıyor! Bir gün serin bir gün çok sıcak

Konya'da son günlerde mevsimsel anormallikler dikkat çekiyor. Şehirde hava durumu oldukça değişken seyrediyor; bir gün sıcak, bir gün serin geçiyor.

Konya'da son günlerde mevsimsel anormallikler dikkat çekiyor. Şehirde hava durumu oldukça değişken seyrediyor; bir gün sıcak, bir gün serin geçiyor. Aynı zamanda, yerel yağmur yağışları bazı bölgelerde görülürken diğer bölgeler kurak kalmaya devam ediyor.

Bu hafta başında Konya'da hava sıcaklıkları 20 dereceye kadar düşerken, hafta sonuna doğru ise 36 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Bu ani sıcaklık değişiklikleri şehirdeki vatandaşları şaşırtıyor ve mevsim normallerinin dışında seyreden hava koşullarıyla baş etmeyi zorlaştırıyor.

hauva.png

Konya'da hava serinleyecek. Sıcaklık 28 dereceye kadar düşecek ancak ardından tekrar yükselecek. 3 Temmuz Çarşamba günü ise hava sıcaklıklarının 36 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Konya'da yaşayanlar, hava durumunun bu dalgalanmalarına hazırlıklı olmalı. Serinleyen hava ile birlikte rahat bir nefes alabilirken, çarşamba günü yeniden artacak sıcaklıklar için önlemler almak gerekebilir.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum