Konya'da meşhur iki işletmeye kayyum mu atanacak? Net açıklama geldi

Konya'da meşhur iki işletmeye kayyum mu atanacak? Net açıklama geldi

Dilan-Engin Polat soruşturmasında 27 şirket için kayyum kararı çıktı. Gözler, Konya'da 2 salonu bulunan Dilan Polat Güzellik Merkezine çevrildi. Bu işletmelere kayyum mu atanacak? Net açıklama geldi.

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat ve yakınları hakkında yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat çifti ve yakınlarına ait 27 şirket için kayyum atanmasını talep etti. Hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetti. Franchise usulüyle Türkiye genelinde şubelerini açan ve zamanla genişleten Dilan Polat Güzellik Merkezinin Konya'da 2 salonu bulunuyor. Bu salonların akibeti merak ediliyor.

06330a4b-5738-4311-9547-839627918d78-1678198888.jpg

MÜŞTERİLER KONYA'DAKİ SALONLARI ARIYOR

Dilan Polat'ın “Dilan Polat Güzellik Merkezi” adı altında Türkiye genelinde Franchise usulüyle şubelerinin olduğu da biliniyor. 2017 yılında Dilan Polat tarafından kurulan güzellik merkezi, 6 yıl içinde Türkiye'de her ilde yaygınlaştı. Konya'da da bu isimle iki işletme açıldı. Bu işletmelerden biri Meram'da biri de Selçuklu bölgesinde hizmet veriyor. Yaşanan son olaylardan sonra Konya'da da iki şubesi bulunan bu güzellik merkezinin isminin değişip değişmeyeceği merak ediliyor. Müşteriler, Konya'da 2 salonu bulunan güzellik merkezini arıyor. Sürecin nasıl olacağına dair bilgi alıyor. Salon yetkilileri de müşterilerine “Merak etmeyin. Burası şahsa ait bir işletme. Bizim çalışmalarımız devam ediyor. Gönlünüz rahat olsun” açıklamasını yapıyor.

81329.jpg

BİR ŞUBE MERAM'DA BİRİ DE SELÇUKLU'DA

Türkiye'nin 81 ilinde şubesi bulunan Dilan Polat Güzellik Merkezinin Konya'da da 2 şubesi var. Bu şubelerin biri Meram'da diğeri de Selçuklu'da hizmet veriyor. İstanbul, Ankara, Antalya, Muğla ve Tekirdağ'dan sonra en fazla şubesi bulunan il ise 6 ille birlikte Konya oldu. Konya, Dilan Polat Güzellik Merkezinin en fazla bulunduğu 6. il oldu. Dilan Polat'ın İstanbul'da 12, Ankara'da ve Antalya'da 4, Muğla ve Tekirdağ'da 3, İzmir, Konya, Aydın, Bursa, Hatay, Kocaeli ve Mersin'de de 2 şubesi bulunuyor. Geriye kalan tüm illerde 1 şube ile hizmet veriliyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum