Konya'da manzaralı mezar satışı başladı! Sadece 3 bin lira

Konya'da manzaralı mezar satışı başladı! Sadece 3 bin lira

Konya'da manzaralı mezarların satış fiyatı belli oldu. Söz konusu mezarların 3 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu belirtildi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Arslan, paylaşımının başlığını ise “Muhteşem kampanya” diye attı. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yerel seçimler öncesi yeni bir projeye imza attığını belirten Arslan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bosna Hersek Mezarlığı'nda konumuna ve manzarasına göre 3 bin 750 TL'den başlayan taban fiyatlarla mezar yeri satışına başlamış. Konya'da satılacak arsalar bitti galiba. Diriyi bıraktılar, ölüden de para kazanmaya başladılar.”

22222.jpg

ÜCRETSİZ DEFİN SÜRÜYOR

Konu ile ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi, Merhaba Gazetesi'ne yazılı bir açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi tarafından şunlar söylendi: “Bazı aileler, tüm fertleri ile birlikte defnolmak istiyor. Bu onlar için bir uygulama. Konya'daki tüm mezarlarda olduğu gibi Bosna Hersek Mezarlığında da 100 bin metrekarelik alanda ücretsiz defin işlemi hizmeti veriyoruz. Sadece Bosna Hersek Mezarlığında 2 bin metrekarelik alanda talep edenler için asri mezarlık hizmetimiz var. Bahse konu yer burası. Konya'da hem mezarlar hem de cenaze hizmetlerinin tamam ücretsiz.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum