Konya'da kiralık lojman dönemi başladı! Ayda sadece 500 TL ödenecek

Konya'da kiralık lojman dönemi başladı! Ayda sadece 500 TL ödenecek

Türkiye genelinde kiralık daire ve dükkan fiyatlarına dev zam uygulandı. Vatandaş uygun fiyata kiralık daire arıyor. Konya'da kiralık lojman dönemi başladı. Aylık kira sadece 500 TL olarak belirlendi.

Türkiye ekonomisindeki kötü gidişata bağlı olarak a'dan z'ye birçok ürüne zam geldi. Vatandaş evini geçindirmekte zorlanıyor. Bu süreçte en çok zam marketteki ürünlere geldi. Gündemden düşmeyen diğer konu işe daire fiyatları ve kiralardaki artış.

e-2.webp

Eskiden uygun fiyata daire bulmak mümkündü. Son yıllarda konut arzında sıkıntı başladı ve kiralık daire fiyatlarına dev zamlar uygulandı. Konya'da en uygun 3 oda 1 salon dairenin kira fiyatı 15 bin liraya kadar yükseldi. Bazı ilçelerde ise çok daha uygun fiyata kiralık daire bulmak mümkün.

ev.webp

Son olarak Konya'da ayda 500 liraya kiralık lojman dönemi başladı. Belediye tarafından çıkılan ilanda aylık lojman kirasının 500 lira olduğunu görenler çok sevindi. Hüyük Belediye Başkanlığı tarafından ihaleyle 49 taşınmaz kiraya verilecek. Listede 6 tane lojman yer alıyor. Belirlenen aylık kira ise 500 TL. İhalenin 6 Haziran'da gerçekleştirileceği öğrenildi.

Listede yer alan taşınmazlar şu şekilde:

adsiz-001.jpg

adsi1.jpg

Kaynak:Haber Merkezi