Konya’da kader anı

Konya’da kader anı

Konyaspor, bugün Antalyaspor ile deyim yerindeyse var mıyız yok muyuz anlamını taşıyan zor ve önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Saat 14.00de başlayacak maçın hakemi Balıkesir bölgesinden İlker Meral.

Konyaspor için “kader anı” maçlardan birisi. Başka bir deyişle, yeşil-beyazlıların “var mısın yok musun” anlamını taşıyan önemli bir karşılaşma. Yeşil-beyazlılar, alt sıralardan kurtulmak isteyen Antalyaspor ile kritik ve önemli bir maça çıkacak. Atatürk stadındaki maç saat 14.00’de başlayacak ve Balıkesir bölgesinden İlker Meral düdük çalacak. Ligde, tehlike hattının hemen üzerinde yer alan ve ‘var olma’ mücadelesi veren iki takımın karşılaşması, Konyaspor açısından daha önem taşımakta.. Ligin ilk haftasında Ankaragücü karşısında alınan galibiyetten bu yana iç sahada maç kazanamayan, deplasmanda daha iyi bir görüntü veren yeşil-beyazlılar, bugün Antalyaspor’u mağlup ederek rakiple birlikte bu şanssızlığı da yenmeyi amaçlıyor. Konyaspor’da, moral süper. Önemli bir eksik yok. Antalyaspor maçının hazırlıkları dün ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular Tatlıcak sosyal tesislerinde kampa girdiler. Sporseverler maçı 2-30 lira arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.
BÜLENT BÖLÜKBAŞI İLK 11’DE
Konyaspor’da, önceki gün yapılması gereken antrenman teknik adamlar tarafından iptal edildi.. Futbolcuların çoğunluğu günü maç analizi ve dinlenme ile geçirirken, Yeşil-beyazlılarda kaleciler ve 7 futbolcu antrenmana çıktı. Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenmana kaleciler Oğuzhan, Jefferson, Atilla ile futbolcular Mustafa Er, Serhat Akın, Musa Büyük, Erhan Albayrak, Celaleddin Koçak, Serhat Akyüz ve Recep Aydın katıldı. Kartal’da,  kırmızı kart cezalısı Serhat Akın’ın yerine ilk 11’de muhtemelen Bülent forma giyecek. Musa ise maçın durumuna göre 2. yarıda oyuna alınacak. Futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, “bizim için var olma maçı. Kazanmamız gerekiyor” dedi. Muhtemel 11 şöyle: Jefferson, Milos, İsmail, Kratochvil, Celalettin- Poljac, Ayman, Cihan, Da Silva- Bülent, Veysel.
SERHAT’TA 2 MAÇ CEZA
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Konyaspor’dan Serhat Akın ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan İbrahim Akın’a 2'şer maç ceza verdi. Kurulun önceki  akşam yaptığı toplantıda, Denizlispor-Konyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Ankaraspor maçlarının dosyalarını karara bağladı. Buna göre, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan İbrahim Akın, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi 2 resmi müsabakadan men cezasıyla cezalandırıldı.. Kurul, Konyasporlu futbolcu Serhat Akın'a da Denizlispor maçında rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verdi.  Ayrıca, Gençlerbirliği futbolcusu James Troisi'nin Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartın ve cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebini de reddetti. Serhat, böylece Galatasaray maçında da forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.