Konya'da hırsızlık! Güpegündüz evin bahçe kapısını çaldılar!

Konya'da hırsızlık! Güpegündüz evin bahçe kapısını çaldılar!

Konya Erenköy Mahallesi'nde bulunan bir binanın bahçe kapısı hırsızlar tarafından güpegündüz çalındı. O anlar güvenlik kamerasına takıldı.

Konya'da hırsızlar gündüz vakti bir binanın bahçe kapısını çaldılar. Olay, Merkez Selçuklu ilçesi Erenköy Mahallesi'nde 21 Eylül tarihinde meydana geldi. Araçla binanın önüne gelen hırsızlar gözlerine kestirdikleri kapıyı sökmek için uğraşmaya başladı. Kısa sürede kapıyı söküp arabaya atan hırsızlar olay yerinden uzaklaştı. Güpegündüz yapılan soygun güvenlik kamerasına yansıdı. 

İşte hırsızlığın gerçekleştiği o anlar:

Hırsızlığı fark eden mahalle sakinlerinden biri olaya tepki gösterdi. Bina boş olduğu için hırsızların daha öncede kapıları çalma girişiminde bulunduğunu belirten vatandaş, "Daha öncede çalmak için gelmişlerdi. Bizi görünce kaçtılar. Bugün bu binanın kapısını çalan hırsızlar yarın daha büyük bir soyguna kalkışır. Elimizde güvenlik kamerası kayıtları var. Polisi aradığımız halde gelip görüntüleri bile incelemediler" sözleriyle tepkisini dile getirdi. 

Başka bir mahalle sakini ise şu şekilde konuştu: "Olacak şey değil, güpegündüz bir hırsız geliyor ve hiçbir şey olmamış gibi kapıyı söküp götürüyor. Bugün kapıyı söken, yarın neler yapmaz. Evimizin içine kadar girebilir bu hırsızlar. Durum polise bildirildi ama gelip bakmadılar bile. Umarım kapıyı çalan şahıslar yakalanır"

Merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum