Konya'da herkesin bildiği meşhur şirket halka arz olunuyor

Konya'da herkesin bildiği meşhur şirket halka arz olunuyor

Konya'da yüz binlerce abonesi olan ve Konyalılar tarafından yakinen bilinen şirket halka arz olunuyor.

Türkiye'de çok sayıda şirket halka arz olunuyor. Son olarak Konya'da da faaliyet gösteren ve yüz binlerce abonesi olan doğalgaz dağıtım şirketi Enerya halka arz olunacak.

enerya-enerji-abfn-cover.jpg 

Yakın zamanda halka arz ederek Borsa İstanbul’da payları işlem gören Ahlatcı Doğal Gaz (AHGAZ) Dağıtım’ın iştiraki Enerya Enerji'yi, halka arz edecek.

İştiraki Enerji Enerji’nin halka arz çalışmalarının başlatılacağını KAP üzerinden yatırımcılara duyuran Ahlatcı Doğal Gaz,(30 Ocak) şirket Yönetim Kurulu’nun aldığı kararları şöyle açıkladı;

x1080.jpg

Şirketimizin %99,7 oranında paylarına sahip olduğu, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde "598378" sicil numarası ile kayıtlı Enerya Enerji Anonim Şirketi (Enerya Enerji) paylarının halka arz edilmesine ilişkin çalışmaların başlatılmasına,

Enerya Enerji'nin halka arz işlemleri kapsamında, Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş., ticaret sicil müdürlüğü, noterler ve diğer tüm kamu ile özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapılması gerekli tüm iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi için gerekli hazırlıkların, bildirim, başvuru ve diğer iş ve işlemlerin yapılması, vekaletname, başvuru belgeleri, beyan, dilekçe ve sair evrakların imzalanması da dahil bu karar kapsamında yürütülecek tüm iş ve işlemlerin yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

1214401.jpg

ENERYA ENERJİ

Ahlatcı Holding çatısı altında, Ahlatcı Doğal gaz grubu bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Enerji, 2003 yılından bugüne doğal gaz dağıtımında kesintisiz hizmet sağlamaya devam etmektedir. Türkiye’nin en yaygın 2’inci özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji A.Ş, 10 şehirde 30 yıl süreyle doğal gaz dağıtım lisansına sahip olup, 1 milyon 800 bine yakın aboneye hizmet sunmaktadır.

Faaliyet gösterilen 10 şehirden birisi de Konya. Enerya'nın Konya'da yüz binlerce doğalgaz abonesi var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum