Konya'da hazineye ait dev araziler satışa çıkarıldı! Sadece 350 bin lira

Konya'da hazineye ait dev araziler satışa çıkarıldı! Sadece 350 bin lira

Türkiye genelinde hazineye ait arazilerin satışına hız verildi. Konya'da satışa çıkarılan dev hazine arazilerinin fiyatı ise şaşırttı. Teminat bedeli 350 bin liraya 17.623 metrekare arazi satılacak olması yatırımcıların ilgisini çekti.

Türkiye genelinde hazineye ait binlerce arazi satışa çıkarıldı. İhaleyle satılacak olan bu arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ise dikkat çekiyor. Hazinedeki bütçe açığını kapatmak maksadıyla satıldığı iddia edilen arazilerden bir kısmı Konya'da yer alıyor.

konya-2.jpg

Bundan birkaç gün önce 300'e yakına arazi satışa çıkarılmıştı. Şimdi ise çok uygun fiyata 9 hazine arazisi daha satışa çıkarıldı. Bahsi geçen bu araziler Konya'nın Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alıyor.

batilik.jpg

İsmil, Zivecik, Boruktolu, Gödene, Sarıcalar, Yazıbelen ve Yazır mahallelerinde yer alan arazilerin boyutları ve fiyatları değişkenlik gösteriyor. Listede en dikkat çekici olan arazi ise Selçuklu ilçesine bağlı Sarıcalar mahallesinde yer alıyor. İhale kapsamında 17.623 metrekare arazi 350 bin lira teminat bedeli fiyatıyla satışa sunulacak.

Konya'da satışa sunulacak arazilerin tam listesi şu şekilde:

adsiz-003.jpg

Kaynak:Haber Merkezi