Konya'da gerçek Dubai Çikolatası burada satılıyor! Tanesi 35 TL

Konya'da gerçek Dubai Çikolatası burada satılıyor! Tanesi 35 TL

Türkiye'de vatandaş popüler lezzetleri tatmak istiyor. Son zamanlarda meşhur olan Dubai Çikolatasına talep artarak devam ediyor. Birçok yer ise bu çikolatanın sahtesini satıyor. Konya'da gerçek Dubai Çikolatası burada satılıyor.

Türkiye ve dünya genelinde meşhur olan yeni lezzetlere ilgi artarak devam ediyor. Halk arasında "Dubai çikolatası" diye bilinen, künefe, fıstık kreması ve çikolata kaplamasından oluşan bu yeni tadı denemek için vatandaş birçok işletmenin önünde kuyruk oluşturuyor. Dubai Çikolatasının sahtesi ise piyasada hızla yayılıyor.

20241014-173133.jpg

KONYA'DA GERÇEK DUBAİ ÇİKOLATASI BURADA SATILIYOR

Gerçek Dubai Çikolatasını tatmak isteyenler araştırma yapıyor. Konya'nın en eski çikolatacılarından birisi olan Adnan Efendi Çikolata ve Kuruyemiş orjinal Dubai Çikolatası satışına başladı. Adnan Efendi Çikolata ve Kuruyemiş Satış Temsilcisi Hasan Gümüşsoy, "Konyalılar orjinal Dubai Çikolatasını çok sevdi. Ürünlerimizi satışa sunduğumuz günden beri yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Çikolatayı bir kez yiyen bir daha satın almak için geliyor" ifadelerini kullandı.

20241014-173148.jpg

TANESİ SADECE 35 TL

Ürünlerin fiyatları hakkında bilgi veren Gümüşsoy, "Dubai Çikolatasını 180 gramlık kutuda 350 liraya satıyoruz. Tadımlık satın almak isteyenler için taneyle satılan ürünümüz de var. 22 gram olan bu ürünün tanesi sadece 35 TL" dedi.

20241014-173128.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum