Konya'da eğitime hayırsever desteği

Konya'da eğitime hayırsever desteği

İş adamı Kamil Akkanat'ın Konya'nın Beyşehir ilçesine yaptıracağı 12 derslikli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Binası'nın protokolü imzalandı

Hayırsever iş adamı Kamil Akkanat'ın Konya'nın Beyşehir ilçesine yaptıracağı 12 derslikli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Binası'nın protokolü imzalandı.
     Konya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamil Akkanat katıldı.
     Vali Doğan, protokol töreninde yaptığı konuşmada, Akkanat Holding'in çok sayıda eğitim binasına katkı yaptığını söyledi.
     Konya'da bulunan İş Eğitim Merkezi'nin Beyşehir'e de kazandırılacak olmasının önemli olduğunu vurgulayan Doğan, ''Bu proje, engellilere yönelik kamu hizmet alanının genişlemesi anlamına geliyor. Beyşehir ve çevresindeki bölgelerde bulunan engelliler de bu merkezden yararlanabilecek'' dedi.
     Doğan, eğitimle ilgili konulara gönülden destek veren Akkanat Holding'in eğitim yatırımlarına devam edeceğine inandığını bildirdi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Turan da eğitime yüzde 100 destek kampanyası kapsamında 181. protokolü imzaladıklarını ifade etti.
     Kampanyaya hayırseverlerin çok önemli katkılarının olduğunu dile getiren Turan, Akkanat Holding'in bugüne kadar 110 derslik yaptırdığını belirtti.
     Hayırsever iş adamı Akkanat ise okul yerinin tahsisi konusunda katkı sağlayanlara teşekkür etti.
     Okulun hayırlı olmasını dileyen Akkanat, okulu 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetiştirmeye çalışacaklarını kaydetti.
     Konuşmaların ardından 12 derslikli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Binası'nın protokolü imzalandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.