Konya'da devlete ait çiftlik arazisi 30 yıllığına kiraya verilecek!

Konya'da devlete ait çiftlik arazisi 30 yıllığına kiraya verilecek!

Konya ve Türkiye genelinde belediyelerin kiralık gayrimenkul ilanları arttı. Son olarak Beyşehir'deki dev çiftlik arazisinin 30 yıllığına kiraya verileceği duyuruldu

Türkiye genelinde belediyelerin gayrimenkul satış ya da kiralama ilanları arttı. Finansal kaynak oluşturmak için bu yönteme başvuruluyor. Zaman zaman çeşitli kiralama ilanlarına çıkılıyor. Geçtiğimiz hafta Konya merkezde Toprak Mahsulleri Ofisi'ne ait arazinin kiraya verilmesi için ihaleye çıkılmıştı. Şimdi ise çok daha büyük bir ihale duyuruldu.

arsa-satis-2.jpg

Beyşehir'de devlete ait dev arazi 30 yıllığına kiraya verilecek. Beyşehir Milli Emlak Şefliği tarafından çıkılan ihalede tüm detaylara yer verildi. Beyşehir'e bağlı Gökçimen Mahallesinde yer alan 20.416 metrekare arazi 30 yıllığına kiraya verilecek.

arsa-satis-1.jpg

Bahsi geçen bu araziye tarım ve hayvancılık tesisi inşa edilebilecek. İrtifak hakkı olarak, konut ve enerji hariç olmak üzere, eğitim, sağlık, spor, turizm, sanayi, organik tarım, hayvancılık/organize hayvancılık, sosyal, kültürel v.b. tesislerin kurulabileceği detayına yer verildi. İhale 27 Haziran 2024 tarihinde Beyşehir'de düzenlenecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum