Konya'da devlete ait 318 arsa çok ucuza satılacak!

Konya'da devlete ait 318 arsa çok ucuza satılacak!

Türkiye genelinde hazine arazilerinin satışında artış var. Son olarak Konya'da 318 devlet arazisi çok ucuza satışa çıkarıldı. İşte o arazilerin tam listesi...

Hazine arazilerinin satışında ciddi bir artış var. Türkiye genelinde her ay yüzlerce hazine arazisi satışa çıkarılıyor. Konya, en çok arsanın satışa çıkarıldığı ille arasında. Bazı araziler devasa büyüklükte olabiliyorken bazıları ise çok küçük. Konya'da satışa çıkarılan arsalara vatandaşın ilgisi yoğun oluyor.

satis-ilani.jpg

YABANCI YATIRIMCILAR KONYA'YI TAKİP EDİYOR

Yabancı yatırımcının da takip ettiği Konya'da arsalar değerlenmeye devam ediyor. Türkiye genelinde yabancıların en çok arsa satın aldığı iller listesinde Konya da yer alıyor. Liste başında ise Irak var. Son olarak Konya'da devlete ait 318 arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü satış ilanına çıktı. Milli Emlak'a ait gayrimenkuller bu kapsamda açık artırmayla satılacak.

satisa-ilani-2.jpg

KONYA'DAKİ ARSALARIN FİYATI 15 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Bahsi geçen bu arsaların fiyatları ve özellikleri dikkat çekici. Konya'nın çok sayıda mahallesinde yer alan bu arsaların fiyatları 15 bin liradan başlıyor ve 3 milyon liraya kadar çıkıyor. Arsaların bazıları 2 kata imarlıyken bazılarının ise tarım arazisi olduğu detaylarda yer aldı. Söz konusu arsalar sırayla satışa çıkarılacak ve ihale tam 15 gün sürecek.

İşte Konya'da devletin satışa çıkardığı 318 arsanın tam listesi:

adsiz-002.jpg

satis-1.jpg

satis-2.jpg

satis-3.jpg

satis-4.jpg

satis-5.jpg

satis6.jpg

satis-7.jpg

satis-8-001.jpg

satis-9.jpg

satis-10.jpg

satis-11.jpg

satis-12.jpg

satis-13.jpg

satis-14.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum