Konya'da büyük boy hamsi satışı başladı! Kilosu 270 lira

Konya'da büyük boy hamsi satışı başladı! Kilosu 270 lira

Daha çok kış aylarında tüketilen hamsi, Konya'da yaz aylarında da satışa sunuluyor. Şehrin en büyük marketlerinden biri olan Metro'da hamsinin kilosu 270,90 TL.

Daha çok kış aylarında tüketilen hamsi, Konya'da yaz aylarında da satışa sunuluyor. Şehrin en büyük marketlerinden biri olan Metro'da hamsinin kilosu 270,90 TL. Ayrıca hamsi iri ve büyük.
Konya'da kış aylarında en çok tüketilen balık türü hamsi oluyor.

118754-0-metro-market-konya.jpg

Konyalılar, büyük balıktan ziyade hamsiyi tercih ediyor. Birçok markette dondurularak, paketlenmiş hamsi satılırken, Ankara Yolu'nda hizmet veren ve Konya'nın en büyük marketi olarak bilinen Metro Market'te kiloyla hamsi satılıyor. Hamsinin kilosu ise 270,90 TL.

thumbnail-img-8339.jpg

Yaz aylarında hamsi satılması, tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı vatandaşlar, yaz ayında hamsi yenilmeyeceğini, hamsinin sadece kış ayında tüketileceğini ileri sürerken, bazı vatandaşlar da hamsiyi yaz aylarında da alıp tüketiyor. Bu mevsimde Metro Market'te satılan hamsinin, kışın satılan hamsiden büyük olması da dikkatlerden kaçmıyor. Konya'da kışın hamsinin kilosu 150 lirayı bile görmüştü.

Kaynak:Mustafa Ünüvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum