Konya'da bugün iki deprem oldu! Merkeze çok yakın

Konya'da bugün iki deprem oldu! Merkeze çok yakın

Konya kent merkezi zaman zaman depremle sallanıyor. Söz konusu depremleri herkes hissetmiyor. Son 24 saatte kent genelinde iki deprem oldu. İşte o depremlerle ilgili ayrıntılar...

Konya zaman zaman depremle sallanıyor. Söz konusu depremleri herkes hissetmiyor. Son 24 saatte kent genelinde iki deprem oldu. İşte o depremlerle ilgili ayrıntılar...

deprem.jpg

Türkiye'nin gündeminden depremler hiç düşmüyor. Kaydedilen en küçük deprem bile büyük bir depremin habercisi olabiliyor. Konya son aylarda defalarca kez depremle sallandı. Vatandaş bu durumun daha büyük depremlerin habercisi olup olmadığını merak ediyor. Kentte bugün iki deprem daha kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) son depremlere web sitesinde yer veriyor.

ekran-goruntusu-2024-09-13-115627.png

Konya'nın Meram ilçesine bağlı Sağlık kasabasında bugün gece 01:52'de meydana gelen depremin büyüklüğü 2.0 olarak kayıtlara geçti. 6 kilometre derinlikteki deprem vatandaş tarafından hissedilmedi. Yine aynı konumda sabah 09:58'de bir deprem daha yaşandı.

ekran-goruntusu-2024-09-13-115616.png

1.2 büyüklüğünde meydana gelen deprem hissedilmedi. Uzmanlar küçük depremlerin büyük depremleri tetikleyebileceği hususunda vatandaşa uyarılarda bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.