Konya'da bu tarihte gıda fuarı düzenlenecek

Konya'da bu tarihte gıda fuarı düzenlenecek

Konya'da gıda fuarı düzenlenmesi için çalışmalara başlandı.

Konya Ticaret Odası, Tüyap Fuarcılık ve Konya KONSİAD iş birliği ile Konya’da Gıda Fuarı yapılacak.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve KONSİAD Başkanı Ali Kaya gıda fuarı ile ilgili olarak KTO’da bir araya geldi.

Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezimizde 1'incisinin düzenlenmesi planlanan Konya Gıda Fuarı’da sektörle ilgili yeni teknolojiler, ambalaj, fırın ekipmanları, raf, soğuk oda ve yazılım gibi unsurlar yer alacak.

NİSAN 2024’TE DÜZENLENECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Kaya, “Konya’mızın gıda şehri olduğunu unutmamız gerekir. Konya Ülkemizin tahıl ambarı olması ve bunun yanı sıra gıda alanında yüzde altmış oranında ülkemizin gıda ile ilgili taleplerini karşılayacak bir potansiyele sahiptir. Biz bu mevcut gücü ülke dışında dünya pazarında gıda sektöründe ciddi bir gelişim ile dünya gıda pazarında söz sahibi olabiliriz. Bizlerde bu minval üzerine Bir STK olmanın yanı sıra üyelerimizin ve Konya’nın rekabetçiliğini artırmak için görevler üstleniyoruz. Konya KONSİAD olarak Konya’mızın gıda alanında ki söz sahipliğini etkin kılacak ve Dünya’ya açılmasında büyük rol oynayacak projeler geliştirdik. Bu minval üzerini bizlere bir görev düştüğünü görerek Konya’mıza hizmet etme aşkı ile çıktığımız bu yolda. Gıda fuarı için çalışmalarda bulunduk. KTO Başkanımızda bizlere vermiş olduğu destek ile inşallah bu fuarı organize edeceğiz. Buradan yine KTO Başkanımız Selçuk Öztürk’e bir kez daha desteklerinden dolayı Teşekkür ediyoruz. 2024 Nisan Ayında gerçekleşecek olan Gıda Fuarımız Konya’mıza Hayırlı Olsun. Fuarla İlgili detayı bilgileri önümüzdeki günlerde inşallah kamuoyuna sunacağız” dedi.

HABER MERKEZİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.