Konya'da bu partiden iki isim istifa etti

Konya'da bu partiden iki isim istifa etti

Konya'da iki isim partilerinden istifa ettiğini duyurdu.

Konya'da partilerinin Cumhur İttifakına katılmasına tepki gösteren, DSP Konya Tuzlukçu önceki dönem ilçe başkanı Nevzat Şahin, Konya Yunak DSP İlçe Başkanı Hüseyin Atıcı ve yönetim kurulu üyeleri istifa ederek, CHP’ye katıldı. CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve CHP Konya 1.Sıra Milletvekili adayı Barış Bektaş DSP’den gelenlere il binasında parti rozeti taktı.

Yaman, “Ülkemizin birleştiren gücü olan partimize DSP’den katılım olması bizlere güç katacaktır. Partimizin kapıları bütün kesime açıktır. Bu seçimlerde bize katılanlarla ve güç verenlerle birlikte halkımızın desteğiyle Partimizin Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu kazanması için büyük katkı verecektir. Ülkemizin ve şehrimizin sorunları çözüme kavuşturulacağı gibi, her yönüyle rahat bir nefes alacaktır” dedi.

Atıcı ise, “DSP Genel Merkezinin Cumhur İttifakına katılması ve destek vermesinden dolayı DSP’den istifa ederek, CHP’ye katıldık. Çünkü CHP, Ülkemizin geleceğine sahip çıktığı gibi, Cumhuriyetimize ve kazanımlarının da koruyucusudur. DSP Genel Merkezinin seçimlerindeki yanlış tercihi bizleri üzmüştür” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum