Konya'da bu otel bundan sonra elektrik faturası ödemeyecek!

Konya'da bu otel bundan sonra elektrik faturası ödemeyecek!

Türkiye'de elektrik fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. İşletmeler yüksek faturalardan şikayet ediyor. Son olarak Konya'daki bu otel elektrik faturası ödememek için yatırım yaptı. İşte o yatırımın detayları...

Türkiye'de elektrik fiyatlarına sürekli zam geliyor. Ticari faaliyetlerde bulunan işletmeler dev elektrik faturalarını ödemek zorunda kalıyor. Konya'daki bu otel elektrik faturası ödememek için hamle yaptı.

panel-2.webp

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİNİN KABUL İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Konya merkezli Bera Holding yeni yatırımını duyurdu. Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde 40 bin metrekare alana kurulan 3,6 megavat gücündeki güneş enerji santrali (GES) tesislerinin kabul işlemleri tamamlanarak devreye alındı. Bu yatırım beraberinde birçok avantajı getirdi.

panel-3.jpg

BERA OTEL ELEKTRİK FATURASI ÖDEMEYECEK

Holdingden yapılan açıklamaya göre, GES yatırımlarıyla şirket, Kompen Sarayönü fabrikasının yıllık tükettiği elektriğin yaklaşık yüzde 70'ini, Adaçal Aksaray Fabrikasının yıllık tükettiği elektriğin yüzde 60'ını, Bera Konya Otelinin yıllık tükettiği elektriğin yüzde 100'ünü, yenilenebilir kaynaklı olarak üretir duruma geldi.

otel-3.jpg

KONYA'DA 137 ODA İLE FAALİYET GÖSTERİYOR

Yani Bera Konya Oteli bundan sonra elektrik faturası ödemeyecek. Yenilenebilir enerji sayesinde işletmelerin giderleri önemli ölçüde azalıyor.

otem-4.jpg

Konya merkezdeki otelin, standart oda, superior oda, triple oda, corner delüks oda, suit delüks oda, family suit oda, engelli odası ve kral dairesi olmak üzere toplam 137 odası var.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum