Konya'da bu kurum 10 tane 4x4 arazi aracı kiralayacak!

Konya'da bu kurum 10 tane 4x4 arazi aracı kiralayacak!

Konya ve Türkiye genelinde araç kiralama ihaleleri son hız devam ediyor. Son olarak Konya'da Tarım ve Orman Bakanlığı Konya 8. Bölge Müdürlüğü 10 tane arazi aracı kiralamak için ihaleye çıktı.

Türkiye genelinde tasarruf genelgesi konuşuluyor. Geçtiğimiz yıllarda binlerce adet araç kiralama sözleşmesi imzalayan kurumlar bu yıl daha temkinli davranmak zorunda kalacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından duyurusu yapılan tasarruf genelgesinde ihtiyaç dışı araç kiralamaları kısıtlandı.

arac-1.jpg

Ayrıca yabancı menşeli araç kiralamakta yasaklandı. Söz konusu karar doğrultusunda kurumlar öncelikli ihtiyaç doğrultusunda harcamalara imza atıyor. Son olarak Konya'da bir kurum 10 tane 4x4 arazi aracı kiralamak için ihaleye çıktı.

arac-2.jpg

Bahsi geçen bu araçların 8 tanesi şoförlü, 2 tanesi ise şoförsüz olarak kiralanacak. Tarım ve Orman Bakanlığı Konya 8. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralanacak olan araçların ihalesi 10 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

arac-3.jpg

İhaleyle ilgili detaylar şu şekilde:

2024 yılı Taşıt Kiralama Hizmet Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. 10 Adet Çift Kabinli Pick-up 4x4, (8 adet Sürücülü, Yakıtsız-2 adet Sürücüsüz, Yakıtsız) 1 Adet Binek Oto (Sürücüsüz, Yakıtsız) Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

adsiz-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.