Konya'da bu firma 7 ton çiğköfteyi bedava dağıttı! Vatandaş kuyruğa girdi

Konya'da bu firma 7 ton çiğköfteyi bedava dağıttı! Vatandaş kuyruğa girdi

Konya, çeşitli faaliyetlere gündeme geliyor. Son olarak bir firma tam 7 ton çiğköfteyi bedava dağıttı. Vatandaş kuyruğa girdi.

Konya'da bir firma vatandaşa tam 7 ton çiğköfteyi bedava dağıttı. Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin öğrencilerine yönelik düzenlediği Geleneksel Çiğköfte günü, Oses Çiğköfte’nin katkılarıyla gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-05-13-at-13-19-24-1.jpeg

Turizm Fakültesi’nde düzenlenen etkinliğe, Selçuk Üniversitesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Toplamda öğrencilere 7 ton çiğköfte dağıtıldı.

whatsapp-image-2024-05-13-at-13-19-26.jpeg

Selçuk Üniversitesi'nin öğrencileri arasında geleneksel hâle gelen çiğköfte günü, öğrencilere hem keyifli bir gün geçirme fırsatı sunarken hem de kültürel bir etkileşim ortamı oluşturuyor. Ayrıca, etkinlik kapsamında çeşitli müzik ve eğlence etkinlikleri düzenlendi ve öğrenciler bolca eğlendi.

whatsapp-image-2024-05-13-at-13-19-21.jpeg

GASTRONOMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE İHTİYACIMIZ VAR

Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, öğrencilerle ortak projede buluştukları için mutlu olduklarını belirtti. Uysal, “Biz tüm Türkiye’de, hatta tüm dünyada olan bir firmayız. Bu tür etkinlikleri birçok üniversitede düzenledik. Burada Gastronomi Bölümü’nün olması bizleri ayrıca gururlandırdı. Çünkü gastronomi bölümü öğrencilerine her daim ihtiyacımız var” diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR

whatsapp-image-2024-05-13-at-13-55-47.jpeg

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum