Konya'da bu evin kirası asgari ücretin 10 katı!

Konya'da bu evin kirası asgari ücretin 10 katı!

Konya'da kiralık ev fiyatlarına her gün zam gelirken son olarak bir eve asgari ücretin 10 katı kira istenmesi pes dedirtti.

Konya'da kiralık dairelerin fiyatı artmaya devam ediyor. Şehirde kira fiyatları günlük olarak değişiyor. Konya'da en ucuz 3+1 evin kira fiyatı 11 bin lirayı aştı. Şehirdeki villaların da fiyatı yükseldi. Meram Yaka'daki kiralık bir villanın fiyatı, dudak uçuklattı.

villa.png

Net 240 metrekare olan, 2 katlı bir villa, kiralık ilanına 110 bin liradan çıktı. Asgari ücretin 11 bin 400 lira olduğu günümüzde bu evin kirasının 110 bin TL olması, herkesi şaşırttı. Ayrıca 2 katlı bu villa için 100 bin TL de depozito istendi.

villa-2.png

5+1 odası olan, ısıtması doğalgazlı bu villayı kimin tutacağı ise merak ediliyor. Bazı Konyalılar, bu villanın 110 bin TL'lik kirasının yıllık olduğunu düşünürken, emlakçı tarafından ise “Fiyat, aylık fiyatıdır” açıklaması yapıldı. Bu villayı tutmak isteyenlerin kiraya ilaveten, depozito ile birlikte ilk aydan 210 bin TL cebinden çıkacağı hesap edildi. Villanın ise yeni yapıldığı ilanda yazıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum