Konya'da bu balıkçı hamsiyi 50 liraya satıyor! Başka şubesi yok

Konya'da bu balıkçı hamsiyi 50 liraya satıyor! Başka şubesi yok

Konya'da balık fiyatlarında yaşanan düşüşü gözler önüne seren bir gelişme yaşandı. Kentte başka şubesi olmayan balıkçı 1 kilo hamsiyi 50 liraya satmaya başladı.

Kış aylarının gelesiyle birlikte balık tüketimi arttı. Vatandaş sağlıklı beslenmek için balık tüketiyor. Balık fiyatları ise Türkiye genelinde yüksek seviyelerde seyrediyor. Konyalıların en çok sevdiği balık ise hamsi olarak biliniyor.

hamsi-50-lira.jpg

Konya'da uygun fiyata balık bulmak isteyenlerin arayışı devam ediyor. Kent genelinde balıkçılık yapan onlarca işletme var. Ekonomik krizin etkileriyle balık fiyatlarının yüksek oluşuna vatandaş tepki gösteriyor. Balıkçılar ise girdi maliyetleri arttığı için balıklara zam geldiğini dile getiriyor.

hamsi-sadece-50-lira.jpg

Fiyat artışına en büyük etken ise akaryakıta gelen zamlar. Balıkların nakliyesinde önemli bir maliyet artışı oluşturan akaryakıta vatandaş çözüm bulunması gerektiğini söylüyor. Ucuz balık yemek isteyenler araştırmalarına devam ederken bir balıkçı güzel haberi duyurdu.

hamsi-2323.jpg

Konya'da başka şubesi olmayan balıkçı hamsinin kilosunu 50 liraya satıyor. Vatandaşın ise hamsiye ilgisi yoğun. Konya'da faaliyet gösteren Birerler Balıkçılık Karadeniz hamsisini 50 liraya satıyor. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren balıkçının önünde vatandaş kuyruk oluşturuyor. Hamsinin iri olması ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum