Konya'da bir ilk! Döviz getirili yatırım fırsatı sunuyorlar

Konya'da bir ilk! Döviz getirili yatırım fırsatı sunuyorlar

Konyap Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), dün akşam gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreniyle sektöre adım attı. Söz konusu firma döviz getirili yatırım fırsatı sunuyor.

Konyap Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), dün akşam gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreniyle sektöre adım attı. Etkinliğe, gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra, birçok davetli katıldı. Açılışta, Konyap GYO’nun vizyonu ve hedefleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

.webp

SEKTÖRE YENİ SOLUK GETİRECEKLER

Törende yapılan duaların ardından, kurdele kesme seremonisiyle Konyap GYO’nun kapıları resmi olarak açıldı. Şirketin kurucuları ve yöneticileri, konuklara firmanın sektördeki yenilikçi yaklaşımını ve hedeflerini anlattı. Konyap GYO, sektördeki taze bakış açıları ve yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çekerek, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.
Açılış töreni, katılımcıların yoğun ilgisiyle dikkat çekerken, Konyap GYO’nun sektördeki gelecekteki rolü hakkında olumlu bir izlenim bıraktı.

whatsapp-image-2024-08-18-at-18-26-58.jpeg

'DÜNYA’DAN YATIRIM İMKÂNI SUNUYORUZ'

Açılışta konuşan KONYAP GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsa Acar, “Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veriyoruz. Güven ve Şeffaflık ilkeleri üzerine kurduğumuz ticari faaliyetlerimiz gün geçtikçe büyüdü ve yıllar önce saçtığımız tohumlar bugün meyvelerini vermeye başladı Elhamdülillah. Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen müşterilerimize Konya’dan ve Türkiye’nin her bölgesinden sayısız alternatif sunmakla kalmıyoruz aynı zamanda Dubai, Miami, Londra gibi Dünyanın en gözde lokasyonlarında da döviz getirili yatırım fırsatları sunmaktayız. Kurumsal bir anlayışla, çağın gereksinimlerine ayak uydurmak suretiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörde lider konumda bulunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı

BİRÇOK ALANDA FAALİYET GÖSTERİYOR

Uzun yıllardır farklı firmalarda hizmet veren çok sayıda profesyonel gayrimenkul danışmanını da bünyesine katan KONYAP GYO yurtiçi ve yurtdışında yerli ve yabancı yatırımcılara danışmanlık hizmeti sunuyor. Firma gayrimenkul alım-satım-kiralama, danışmanlık, yatırım ortaklığı, özel imar projeleri, site bahçe projeleri, konut projeleri, GES projeleri gibi çok sayıda alanda faaliyet gösteriyor. Yapılan duanın ardın Konyap hizmete açıldı.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum