Konya’da binlerce kilo et sucuk çok ucuza satılacak: Kilosu 195 lira!

Konya’da binlerce kilo et sucuk çok ucuza satılacak: Kilosu 195 lira!

Konya ve Türkiye genelinde et ürünlerine yönelik kampanyalar son hız devam ediyor. Son olarak Konya'da bir market 195 liraya et sucuk satmaya başladı.

Konya'da dana sucuğun kilogram fiyatı 500 liraya dayandı. Bazı kasaplarda ve marketlerde 500 liradan daha fazlaya sucuk satılıyor. Birçok Konyalı, eskisi gibi sucuk tüketemiyor. Vatandaşın alternatif arayışı devam ederken, bazı marketler, sucukta da kampanyaya gidiyor.

sucuk-kalori-1.jpg

Fatih Işıklar'da hizmet veren Ak Gross Market'te sucukta indirime gidildi. 1 kilo et sucuğun kilosunun 195 TL olduğu duyuruldu. Haftanın indirimleri arasında yer alan sucuk için kampanyanın 21 Şubat'a kadar geçerli olduğu duyuruldu. Sucuğun ucuz olduğunu duyan Konyalılar, AK Gross Market'e akın etti.

sucuk-40404.webp

DAHA ÖNCE TARTIŞMA ÇIKMIŞTI: BU FİYATA DANA SUCUK OLMAZ!

Konya'da geçtiğimiz günlerde bir esnaf daha sucukta indirime gitmiş, Afyon sucuğunun kilosunu 100 liraya satışa sunduğunu söylemişti. Etin pahalı olduğu bir dönemde kilosunu 100 TL'den sucuk satmanın mümkün olmadığını söyleyen vatandaşlar arasında da tartışma çıkmıştı.

sucuk-200-lira-1.jpg

Kimi vatandaş 100 liraya dana sucuğun olacağını söylerken kimisi de bunun mümkün olmayacağını ifade etti. Ak Gross Market de 'et' diye duyurduğu sucuğun kilosunun 195 lira olduğunu duyurdu.

MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum