Konya'da belediye uygun fiyata çok sayıda dükkanı kiraya verecek! İşte tam liste

Konya'da belediye uygun fiyata çok sayıda dükkanı kiraya verecek! İşte tam liste

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından çok sayıda dükkan ve ATM alanı kiraya verilecek. Söz konusu kiralamalar için uygun fiyatlar belirlendi. İşte kiraya verilecek gayrimenkullerin tam listesi.

Konya'da belediye çok sayıda gayrimenkulü kiraya verme kararı aldı. Kiraya verilecek gayrimenkullerin uygun fiyatlı oluşu dikkatlerden kaçmadı.

dukkan-93494.webp

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile kiraya verilecek olan ATM alanı, büfe alanı, bilet satış gişesi, kafeterya, lokanta ve dükkanlar listede yer alıyor. Toplamda 18 gayrimenkulün ihale ile kiraya verileceği belirtildi.

dukkan-1.jpg

2 Temmuz'daki ihalede en yüksek teklifi verenlerin bu gayrimenkulleri kiralamaya hak kazanacak. Yıllık kiraların 8 bin liradan başladığı gayrimenkul uygun fiyat avantajıyla dikkat çekiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kiraya verilecek mülklerin listesi şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-06-21-163738.png

ekran-goruntusu-2024-06-21-163750.png

İhale ile ilgili detaylı bilgi paylaşıldı:

1. Kullanım hakkı ve sorumluluğu ile mülkiyeti belediyemize ait aşağıda adresleri belirtilen gayrimenkuller 2886 Sayılı Kanunun 35/c maddesi ve İhale Şartnameleri dahilinde açık teklif (artırma) ihale usulü ile kiraya verilecektir. Belirtilen gayrimenkuller 31.12.2026 tarihine kadar kiraya verilecektir. Kiraya verilecek gayrimenkuller halihazırda boş bulunmaktadır.
2. İhaleler, 02.07.2024 Salı günü saat 15.00’den itibaren Belediye Encümeni tarafından Konevi Mah. Millet Cd. (Belediye Ek Hizmet Binası) No:14/5 Meram/KONYA adresindeki Konevi toplantı salonunda yapılacaktır. İhaleleri yapıp-yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.
3. Gayrimenkullerin 2024-2025 yılları yıllık kira muhammen bedelleri ile geçici teminatları ve ihale saatleri aşağıda belirtilmiştir.
4. İsteklilerin 02.07.2024 günü saat 11.00’a kadar istenen belgeleri Konevi Mh. Millet Cd. No:14/8 Meram/KONYA adresindeki, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gelir Şube Müdürlüğüne bağlı Gelir Şefliğine müracaat etmeleri ve istenen belgeleri vermeleri gerekmektedir. Belirtilen saatten sonra yapılan müracaatlar ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.