Konya'da belediye sokak kedileri için 10 ton mama satın alacak

Konya'da belediye sokak kedileri için 10 ton mama satın alacak

Konya'da belediyelerin çıktığı ihalelere bir yenisi daha eklendi. Selçuklu Belediyesi kediler için 10 ton mama satın alacak.

Konya ve Türkiye genelinde belediyelerin faaliyetleri son hız devam ediyor. Sokak hayvanlarına yönelik projeler takdir topluyor. Selçuklu Belediyesi yıllardır kedi ve köpekler için beslenme istasyonu uygulamasını devam ettiriyor. Bu istasyonlara mama bırakılıyor ve böylece sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacı giderilmiş oluyor.

kedi-2.jpg

KEDİLER İÇİN 10 TON MAMA SATIN ALINACAK

Son olarak Selçuklu Belediyesi sokak kedileri için bir ihaleye daha çıktı. 30 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek ihaleyle 10 ton kedi maması satın alınacak. İhaleyi kazanan firma 30 gün içinde mamaları belediyenin belirttiği adrese teslim edecek. Selçuklu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen ihalenin şartları ise EKAP'ta yer alıyor. Öte yandan tekliflerin sadece elektronik ortamda alınacağının altı çizildi.

kedi-1.webp

İhaleye katılabilme şartları şu şekilde:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum