Konya'da açık artırmayla özel üretim traktör satılacak

Konya'da açık artırmayla özel üretim traktör satılacak

Konya Tarım Fuarı'nda açık artırmayla traktör satışı gerçekleştirilecek. Satılan 2 adet özel üretim traktörün geliri hayır kurumlarına bağışlanacak.

Tarım sektöründeki tüm gelişmeleri daha yakından görme ve son teknoloji tarım ürünlerini gözlemleme fırsatı sunan Konya Tarım Fuarı, gerek ülkemiz gerekse de uluslararası pek çok ülkeden binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Erkunt Traktör, Konya Tarım Fuarı’nda yerli ve yabancı tüm ziyaretçilerini bekliyor olacak. Konya Fuarı'na özel bir önem verdiklerini söyleyen Erkunt Traktör’ün CEO’su, Tolga Saylan “Konya Fuarı bizim için çok değerli, Türk tarımının ve çiftçisinin nabzını tutuyor. Burada olmak çok önemli. Erkunt her geçen gün kendisini yenilemek, ürünlerini mükemmelleştirmek için çalışıyor. Yeni ürünlerimizi bu fuarda çiftçi dostlarımızın beğenisine sunacağız.

adsiz-006.jpg

Bugünün çiftçisi sadece bir traktörüm olsun yeter demiyor, kaliteli ve çağın gereklerine uyan ürünü en ekonomik fiyatla almak ve traktörü kullandığı müddetçe arkasında üretici firmayı görmek istiyor. Bizim de ‘Çiftçinin Gücü’ olmayı aklına koymuş ilk yerli tasarım traktörün üreticisi olarak yegane odağımız çiftçimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak, ona işini yaparken gereken konforu, performansı ve ekonomiyi sağlayacak traktörü tasarlamak. Bütün çabamız bu yönde. Yeni ürünlerimiz ile yine çiftçilerimizin karşısındayız.” dedi.

adsiz-005.jpg

FUARA ÖZEL LİMİTED EDİTİON ÜRETİM YAPTIK

Fuara özel çalışmalar yaptıklarını belirten Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan Konya “Anadolu’nun kalbi ve her yıl potansiyeli artan yerli ve yabancı sektör paydaşlarını bir araya getiren büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Büyük arazilere sahip, uzun yıllardır tarlasında üretim yapan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek piyasa araştırması yapan bölge çiftçilerine sunacağımız ürünlerimiz için tam da ‘bu toprakların traktörleri’ diyebiliriz. Konya Fuarı’na özel Hasret 125 Lüks CRD4 Powershuttle ve Nimet 75 Lüks CRD, 2 adet limited edition traktör hazırladık. Bu traktörlerin iç dizaynı baştan aşağa farklı tasarlandı ve kaporta renkleri çok özel. Metalik ateş kırmızısı ve piano black renklerinde hazırlanmış olan bu traktörler, aslında çok anlamlı bir proje için üretildi. Fuarın 4. Günü yani 11 Mart tarihinde, saat 15’te canlı yayınla satışa çıkacak limited edition traktörlerimiz için bayilerimiz canlı yayınlanacak bir müzayedeye katılacak. Fuar alanındaki ekranlardan, sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanacak bu müzayedede, açık arttırma ile satılacak özel üretim traktörlerden elde edilecek geliri, 2 ayrı hayır kurumuna bağışlayacağız. Dünya’da birer adet üretilen bu traktöre sahip olacak çiftçilerimiz çok şanslı. Çiftçilerimiz hem anlamlı bir projeye destek olacaklar hem de özel bir traktöre sahip olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar. Erkunt Ailesi olarak çiftçisinden çalışanına kadar hepimiz bir bütünüz ve insan olma bilincinin en üst seviyede korunması ve geliştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Amacımız sadece para kazanan ve kazandıran bir şirket olmaktan öte, örnek bir “Aile” olarak da topluma katkı sağlayabilmektir” ifadelerini kullandı.

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum