Konya'da 75 liraya etliekmek satan adam konuştu: Hem dua alıyoruz hem para kazanıyoruz

Konya'da 75 liraya etliekmek satan adam konuştu: Hem dua alıyoruz hem para kazanıyoruz

Ekrem Coşkun, Karatay'a ilk, Konya'ya 5. etliekmek şubesini KTO Karatay Üniversitesi karşısına açtı. 75 liraya etliekmek satarak para kazandıklarını dile getiren Ekrem Coşkun, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekrem Coşkun, Karatay'a ilk, Konya'ya 5. etliekmek şubesini KTO Karatay Üniversitesi karşısına açtı. Ekrem Coşkun Etlekmek şubesinin açılışına; Ekrem Coşkun Etlekmek ve Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, şirketin Genel Müdürü Mehmet Ali Görmel, genel müdür yardımcıları, Ekrem Coşkun Etlekmek CEO'su Yunus Altınbeyaz, Coşkun ailesinin büyükleri, akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

thumbnail-img-8003.jpg

BİZİMKİSİ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Açılışta konuşan Ekrem Coşkun Etlekmek ve Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, Konyalılar kaliteli ve ucuza etliekmek yesin diye tek etliekmeği 75 liraya sattıklarını, önümüzdeki süreçte de Konya'da etliekmek şubelerini yaygınlaştıracaklarını söyledi. Ekrem Coşkun, etliekmek şubelerinin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun altını çizdi.

thumbnail-img-8011.jpg

75 LİRAYA ETLİEKMEK SATIP PARA KAZANIYORLAR

4 kişilik bir ailenin Ekrem Coşkun Etlekmek'te 300 liraya karnını doyurabileceğini, sosyalleşebileceğini söyleyen Coşkun, daha sonra şunları kaydetti: “Konya'nın yarısı bizim olsa ne fayda? Önemli olan insanlara hizmet etmek, onların mutluluğuna ortak olabilmek. Ekonomik olarak sıkıntıların yaşandığı bir dönemde insanların kaliteli ve ucuza bir hizmet almasının hazzı hiçbir şeyde yok.

thumbnail-img-8024.jpg

Biz, insanlara faydalı olmak istiyoruz. Biz, insanlarımıza en uygun fiyatla kaliteli etliekmek yedirmek istiyoruz. Fırında iyi bir etliekmek yaptırdığınızda fiyat maliyeti neyse restoranda da onun en fazla yüzde 10 fazlasına etliekmek satabilirsiniz. 75 liraya etliekmek satıp, para kazanabilirsiniz.” Yapılan duaların ve kesilen kurdelenin ardından şubenin açılışı gerçekleştirildi. Davetlilere daha sonra etliekmek ikramı edildi.

MESUT TURAN

thumbnail-img-8004.jpg

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum