Konya'da 106 çocuk şölenle sünnet oldu

Konya'da 106 çocuk şölenle sünnet oldu

Bozkır Belediyesi, Bimder derneği ve dünya sünnet derneği tarafından düzenlenen Bozkır sünnet şöleninde 106 çocuk delikanlılığa ilk adımlarını attı.

Törene Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Seyit Özcan, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’un yanı sıra BBP Bozkır İlçe Başkanı Süleyman Karabacak, Bimder Derneği Başkanı Mehmet Görür, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

img-20240825-wa0031-1.jpg

Anıt meydanında gerçekleşen törende çocuklara özel çeşitli gösteriler ve etkinlikler düzenlendi. Yoğun katılım ile gerçekleşen törende misafirlere hitaben selamlama konuşması gerçekleştiren Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Bugün evlatlarımız için buradayız. 106 çocuğumuzun delikanlılığa ilk adımlarını atacağı gün. Sosyal belediyecilik anlayışla bizim başkanlık dönemimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bu tür etkinliklerle gidermeye devam edeceğiz.

img-20240825-wa0075.jpg

Bugün burada onların hayata hazırlama noktasında bir basamağı daha geride bırakıyoruz. Rabbim bütün annelere babalara, ninelere, dedelere, amcalara, teyzelere bugün sünnet olacak programını yaptığımız çocuklarımızın mürüvvetini de göstermeyi nasip etsin. Bizimle bu sosyal faaliyeti paylaştığınız için, belediyemize değer verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı arz ediyorum, saygılarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.