Konyaaltı’na “atatürk” Stadyumu

Konyaaltı’na “atatürk” Stadyumu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in önerisiyle Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’ne “Atatürk” ismi veriliyor.Konyaaltı Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı...

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in önerisiyle Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’ne “Atatürk” ismi veriliyor.

Konyaaltı Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başkanlığında gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediye Meclisi, 22 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

“Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi’nde inşası tamamlanan ve bir çok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, 3 bin seyirci kapasitesiyle de Antalya Arena ve Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’ndan sonra üçüncü büyük stad” diyen Başkan Muhittin Böcek, bu stadyumun ismini de “Atatürk”le taçlandırmak istediklerini söyledi. Ülkemizde son yıllarda stad isimlerin arena olduğunu dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı’nda ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini bir tesise vererek, onurla taşıyacaklarını belirtti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in önerisiyle, “Atatürk” isminin Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’ne verilmesini görüşen Meclis, oy birliğiyle bu öneriyi kabul etti.

Konyaaltı Belediye Meclisi üyelerine bu hassasiyetleri için teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, 15 bin metrekare alana sahip Konyaaltı Atatürk Stadyumu’nun yaklaşık 3 milyon liraya mal olduğunu hatırlattı. Muhittin Böcek, tesisin hizmete açılmasıyla Antalya’ya yeni bir spor kompleksi kazandırmış olduklarını kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.