Konyaaltı Kitap Fuarı 16 Eylül'de Cam Piramit'te Kapılarını Açıyor

Konyaaltı Kitap Fuarı 16 Eylül'de Cam Piramit'te Kapılarını Açıyor

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 16-25 Eylül günleri arasında Cam Piramit’te kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 16-25 Eylül günleri arasında Cam Piramit’te kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 'Kitaplar Yaşadıkça' temasıyla açılan fuarda 77 stantta 77 yayınevi yer alacak.70 yazar fuarda okurlarıyla buluşacak.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında fuara ilginin her geçen yıl katlanarak arttığını bildirdi. Organizasyon kapsamında çeşitli söyleşi ve imza günlerinin de düzenleneceğini belirten Başkan Böcek, geçen yıl 120 bin olan ziyaretçi sayısını aşmak istediklerini kaydetti.

        Böcek, tüm Antalyalıları bu fuarı ziyaret etmeye çağırdı. Fuara katılacak yazar ve sanatçılardan bazıları şöyle: "Sinan Yağmur, Ahmet Ümit, Banu Avar, Nihat Hatipoğlu, Uğur Dündar, Cemal Nur Sargut, Ece Temelkuran, İpek Ongun, Nihat Genç, Aret Vartanyan, Cezmi Ersöz, Kahraman Tazeoğlu, Ali Kırca."
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.