Konya YRP’den Erdoğan’a tam destek

Konya YRP’den Erdoğan’a tam destek

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya Milletvekili Ali Yüksel, Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerini değerlendirdi. Yüksel, “Çalışmalara devam edeceğiz. Seçmenimizden talebimiz oyumuz Erdoğan’a, bir daha Erdoğan’a” dedi.

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel Konya’da basın toplantısı gerçekleştirdi. Bir restoranda gerçekleştirilen basın toplantısında 28. dönem milletvekili seçimleri ve 2’nci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Yüksel “Cumhurbaşkanı seçiminde tabidir ki Cumhur İttifakı adayımız olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğimiz sahalarda çalışmalarımız ile karşılık bulacak ve devam edecektir. Bu bağlamda oy talebimizi sahada “oyumuz Erdoğan’a bir daha Erdoğan’a olarak ifade edeceğiz inşallah. Milli Görüş, ahde ve akde vefalıdır, bu aşamada Cumhur İttifakı üyeleri arasında nifak tohumu ekmek isteyenlere şanslarını denememelerini şiddetle tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı

YENİDEN REFAH AKDE VEFALIDIR

Mecliste Konya’nın sorunlarını dile getirmek için en iyi şekilde çalışacağını belirten Yüksel sözlerini şöyle tamamladı: “2 inci tura kalan ve 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı seçiminde tabîdir ki Cumhur İttifakı Adayımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğimiz sahalarda çalışmalarımız ile karşılık bulacak ve devam edecektir. Bu bağlamda oy talebimizi sahada ‘oyumuz Erdoğan’a bir daha Erdoğan’a’ olarak ifade edeceğiz inşallah. Milli Görüş, ahde ve akde vefalıdır, bu aşamada Cumhur İttifakı üyeleri arasında nifak tohumu ekmek isteyenlere şanslarını denememelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Beyhude çabalara yer de gerek de yoktur. YSK takvimine göre, bir aksama olmaz ise kesin sonuçların ilânı günü olan 19 Mayıs’ta İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarımızı alıyor olacağız, karne sevinci yaşayan gençler, talebeler gibi, şenlik içinde olacağımız bu günde hepinizi bu demokrasi ritüeline davet ediyoruz. TBMM İç Tüzüğüne göre, Genel Kurul, kesin seçim sonuçlarının açıklanmasını takip eden üçüncü gün yani 19 Mayıs’ta kesin sonuçlar ilân edilirse, 22 Mayıs Pazartesi günü 28 inci Dönem olarak açılacak… Yeni dönemin milletvekilleri olarak bizler alfabetik sırayla, seçim çevresi ve isimlerine göre kürsüye gelerek yemin metnini okuyacağız ve Konya Yeniden Refah Milletvekili olarak, 2 inci Refah ve 2 inci Erbakan döneminde Meclis’te mesaimize başlamış olacağız inşallah”

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum