Konya tesettür ve kadın giyimde yeni bir markaya kavuştu

Konya tesettür ve kadın giyimde yeni bir markaya kavuştu

Bayan giyimin markalarından Duassi, Meram’da hizmete açıldı. 20 ila 60 yaş arasındaki hanımefendilere tesettür giyim üzerine her bedendeki özel tasarım kıyafetlerle hizmet verecek Duassi’nin açılışı renkli anlara sahne oldu

Konya, tesettür ve kadın giyimde yeni bir markaya kavuştu. Duassi; “Stilin duayeni siz olun” mottosuyla kapılarını dost ve müşterilerine açtı. İş yeri sahibi Fadime Ömercioğlu, İstanbul’dan sonra Konya’ya da dükkan açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kadın giyim üzerine hizmet verecek işletmede tesettür ağırlıklı birbirinden şık kıyafetler güzellik ve zerafetine düşkün kadınların beğenisine sunuldu.

img-20221106-wa0011.jpg

8 yıl önce başladığı çalışma hayatında başarı basamaklarını bir bir çıkmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden işkadını Fadime Ömercioğlu, “8 yıl önce başladığımız yolculuğa artık Konya’da devam edeceğiz. İki marka yöneterek geldiğimiz noktada halkımıza kaliteli ürünleri sunmanın gayretini sarf etmekteyiz. Bizim için müşteri memnuniyeti olmazsa olmazdır. Güleryüzümüz, hoş sohbetimiz ve kalitesi garantimiz altında olan ürünlerimiz ile Konya’nın yeni cazibe bölgelerinden Gazze Caddesi’ndeki Ennmeram dükkanlarında hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Tesettür giyimde, tasarım ve öncü markaların birleştiği DUASSİ’de ‘EN SEÇKİN MARKALAR İLE STİLİN DUAYENİ SİZ OLUN’ diyoruz. 38 bedenden 60 bedene, 20 yaşından 60 yaşına kadar tüm kadınlarımıza birbirinden güzel ve şık kıyafet seçenekleri sunuyoruz” diye konuştu.

img-20221106-wa0010.jpg

İstanbul’da birçok ünlü ve fenomen ile de çalışarak işini büyütme noktasında dijital mecraları çok iyi kullanan Ömercioğlu, Konya’daki yolculuğuna da hızlı bir giriş yaptı. Meram Belediyesi yanındaki iş merkezindeki açılışa çok sayıda davetli katılırken, hayırlı olsun dileklerini kabul eden iş kadını Fadime Ömercioğlu, konuklarına ikramlarda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.