Konya şubesi hizmete açıldı: Almanya'da yüksek maaşla iş imkanı sunuyorlar

Konya şubesi hizmete açıldı: Almanya'da yüksek maaşla iş imkanı sunuyorlar

Konya'da hizmete açılan danışmanlık firması Almanya'da iş imkanı sunuyor.

Mars Yurtdışı Eğitim Ve Danışmanlık Konya’da yeni şubesini açtı. Mars Yurtdışı Eğitim Ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bahar, “Türkiye ve Almanya arasında yürütmüş olduğumuz nitelikli insan kaynağı istihdam projemizi karşılıklı memnuniyetleri kazanma hedefiyle uzun soluklu bir proje olarak devam etmektir” dedi.

adsiz-006.jpg

Firmanın çalışma hakkında bilgi veren Mars Yurtdışı Eğitim Ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bahar, “Türkiye ve Almanya arasında yapılan protokoller kapsamında hem kendi vatandaşlarımıza hem de yabancı uyruklu statüsündeki ‘işçi adayı’ kursiyerlerimize en iyi şekilde ihtiyaçları doğrultusunda ‘Almanca dil eğitimi ve Meslek eğitimleri’ desteği sağlıyoruz. Mars Eğitim ve Danışmanlık firması olarak, Türkiye ile Almanya arasında 1961 yılında imzalanan Göç Yasası kapsamında Şubat 2022 tarihinden itibaren ‘Almanya ve AB Ülkelerine Nitelikli Ara Eleman Temini’ projesi adı altında Almanya'daki çözüm ortaklarımız ile protokol imzaladık. Yapılan protokol gereğince Almanya'nın insan kaynağı ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve yasal prosedürler doğrultusunda hareket eden, yenilikçi ve gelişime açık bir bakış açısı ile Türkiye geneli oluşturulan organizasyon ağıyla hizmet vermeye başladık” ifadelerini kullandı.

KURSİYELERİMİZİN HER İHTİYACANI KARŞILIYORUZ

Mars danışmanlık şirketinde kurs alan tüm kursiyerlerin ihtiyaçların en iyi şekilde karışladıklarını belirten Bahar, “Türkiye ve Almanya arasında yapılan protokoller kapsamında hem kendi vatandaşlarımıza hem de yabancı uyruklu statüsündeki "işçi adayı" kursiyerlerimize en iyi şekilde ihtiyaçları doğrultusunda "Almanca dil eğitimi ve Meslek eğitimleri" desteği sağlamaktır. Sonrasında ise Almanya'ya gidiş işlemlerinde yasal süreçlerin takibini yaparak, kursiyer ve Almanya'daki istihdam edecek partnerlerimizin kazanabilmektir. Tüm bu süreçlere bağlı olarak hem ülkemizdeki işsizlik oranına kısmen çare olabilmek hem de Almanya'nın ihtiyacı olan nitelikli insan kaynağını temin edebilmektir. Sonrasında ise AB ülkelerinin ihtiyacı olan nitelikli insan kaynaklarını aynı koşullar doğrultusunda gönderebilen ve bu alanda ülkemizde güven veren, söz sahibi bir danışmanlık firması olabilmek için çalışıyoruz. Türkiye ve Almanya arasında yürütmüş olduğumuz "nitelikli insan kaynağı istihdam" projemizi karşılıklı memnuniyetleri kazanma hedefiyle uzun soluklu bir proje olarak devam etmektir” ifadelerini kullandı.

HAMDİ BUĞUR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum