Konya spor ailesi  iftarda buluştu

Konya spor ailesi iftarda buluştu

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar daveti bu yıl da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu içerisinde yapıldı. Çimlerin üzerine kurulan masalarla ASKF yazılması ise Drone ile görüntülendi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilen iftar buluşması bu Ramazan ayında da gerçekleşti.  Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu içerisinde gerçekleşen yemekte Konya spor ailesi bir araya gelirken çimlerin üzerine kurulan masalarla ASKF yazılması ise Drone ile görüntülendi. Yeşil zemin üzerinde masaların dağınık şekilde durması  katılımcıları ilk önce şaşırttı.  Ancak dağınıklığın nedeni  iftar sırasında uçurulan drone sayesinde anlaşıldı. Alınan drone görüntülerinde zemin üzerinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun kısaltması olan ‘ASKF’ yazdığı görüldü.
420-001.jpg

YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun iftara yemeğine Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz,  Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Sekreteri Ahmet Eser, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, TFFHGD Konya Şube Başkanı Yasin Şahin, Konya Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Koordinatörü Cihan Önal, Konya GHSİM şube müdürleri, altyapı antrenörleri, sporcuları, spor il temsilcileri, hakemler, amatör spor kulüplerinin; yöneticileri, antrenörleri, sporcuları, sporun çeşitli kademelerindeki görevliler  katıldı. Bu katılımlarla birlikte Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bin 200 kişiyi bir araya getirdi.

430-001.jpg

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, “ Biz büyük bir aileyiz diyerek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü:“Emektar stadyumumuz yıkılmadan önce bir kez daha yine burada bir araya gelmek istedik. Her yıl geleneksel olarak iftar davetlerimizi burada yapardık. Bu ise buradaki son buluşmamız olacak. İnşallah önümüzdeki yıl daha büyük bir platformda görüşmek üzere. Herkese iyi Ramazan’lar, iyi bayramlar diliyorum”

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.