Konya SMMMO'dan torba yasa semineri

Konya SMMMO'dan torba yasa semineri

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Torba Yasa'da yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili eğitim semineri düzenlendi

Düzenlenen seminere Konya SGK Müdürü Özge Songül, Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, TÜRMOB Yönetim Kurulu üyesi Ahmet İçyer ile oda üyeleri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Başkan İsmail Turan, Torba Yasa'yla ilgili eğitim seminerlerine oda olarak devam ettiklerini belirterek, "Bu yasayla ilgili daha anlaşılmayan bir çok nokta var. Yaptığımız bu seminerlerle bu anlaşılmayan noktaları aydınlatmayı ve anlatmayı hedefliyoruz. Bu yasanın olumsuz tarafı Mart ve Nisan aylarına yani bizim en yoğun olduğumuz döneme denk gelmesi. Eğer hükümetimiz bu yasayı Mayıs ayı sonuna kadar uzatırsa bizler Mayıs ayında rahat rahat bu yasanın getirdiklerini mükelleflerimizle paylaşabiliriz" dedi.
Konuşmaların ardından Konya SGK Müdürü Özge Songül ve müdür yardımcıları Torba Yasa'nın SGK prim borçlarına getirdiği yeni düzenlemeyle ilgili sunum eşliğinde bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.