Konya siyasetinde görülmemiş ziyaret! CHP ve AK Parti yan yana

Konya siyasetinde görülmemiş ziyaret! CHP ve AK Parti yan yana

Son dönemdeki genel siyaset anlayışı ve yumuşama hamlesi, Konya'ya da yansıdı. CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve beraberindeki heyet, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'yı ziyaret etti.

Türkiye, siyasette yumuşama devrine girdi. AK Parti, her seçim öncesi kutuplaştırdığı ve ağır ithamlarda bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile yakınlaşmaya başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birbirini ziyaret etmesi, 'yumuşama' konusundaki net tavrı ortaya koydu. Son dönemlerde geneldeki o siyaset anlayışı, yerele de yansıdı.

adsiz.jpg

KONYA SİYASETİNDE EŞİNE AZ RASTLANAN ZİYARET

Konya'da son dönem siyasi tarihinde görülmemiş bir gelişme yaşandı. 22 yıllık süreç içerisinde eşine az rastlanan siyasi olay ise CHP'nin Konya'da AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyareti oldu. Birbirini ağır eleştiren iki partinin son dönemlerde sık sık birliktelik görüntüsü vermesi de merak konusu oldu. CHP'nin Konya'da AK Parti ziyaretini eleştirenler kadar olumlu bulanlar da oldu. Bu ziyaret sonrası AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'nın CHP Konya İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği de merak ediliyor.

yaman-paylasim.png

ANGI SADECE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Angı, “Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve beraberindeki heyeti il başkanlığımızda ağırladık. Misafirlerimize ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

angi-paylasim.png

CHP'DEN AÇIKLAMA: KONYA'DA BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRİZ

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yaman, paylaşımında şunları belirtti: “Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı'yı il yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Konya için yapılacak çalışmaların takipçisi olduğumuzu ve hizmet etme konusunda birlikte çalışabileceğimizi belirttik.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum