Konya Şekerspor umut veriyor

Konya Şekerspor umut veriyor

Konya Torku Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 2010-2011 sezonuna Kızılcahamam’da hazırlanan yeşil-beyazlı ekip özel maçlarda oynadığı oyun ve aldığı galibiyetlerle göz dolduruyor.

 Son maçında Sakaryaspor’u 3-2 yenerek moral depolayan Torku Şekerspor bugün Yeni Malatayaspor ile karşılaşacak. Yeni sezonda Kırmızı Grupta mücadele edecek Torku Şekerspor oynadığı hazırlık maçları ile eksiklerini gidermeye çalışıyor. İlk etap çalışmalarını Çumra’da gerçekleştiren ancak ciddi bir hasırlık maçı oynamayan yeşil-beyazlı ekip bu açığı Kızılcahamam’da kapatmak istiyor. İlk maçında Turgutluspor ile karşılaşan Torku Şekerspor iki ayrı takım halinde oynadığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Sıcak hava ve daha sonrasında yağan dolu karşılaşmayı ve oyuncuları olumsuz yönde etkilemişti. Hazırlık maçları oynamaya devam eden Torku Şekerspor önceki gün oynadığı özel maçta Batman Belediyespor’u 3-0 yenerek moral depoladı. Daha sonra aynı grupta mücadele edeceği Sakaryaspor’u ile karşılaşan yeşil beyazlılar rakibini 3-2 ile geçti.
Oynadığı oyunla da teknik heyeti memnun eden yeşil-beyazlı ekip ilerisi için umut vaat etti. Skorun önemli olmadığını söyleyen Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak oyuncuların sahada yaptıklarından memnun kaldığının altını çizdi. Altıparmak, “Hazırlık maçları kendimizi lig öncesinde görme fırsatı bulacağımız ve eksiklerimizi tespit etme açısında önemli bir organizasyon. Bu maçlarda skordan çok sahada neler yaptığımıza bakıyoruz. Çeşitli taktikler deneyerek takıma maksimum katkı sağlayacak oyun sistemini oturtmaya çalışıyoruz. Batman Belediyespor maçında ve Sakaryaspor karşısında oynanan oyun beni memnun etti. Rakibimizin ser futboluna oyuncularım sabır gösterdi ve rakibe bu yönde karşılık vermedi. Oyuncularım sahada kendilerine verilen görevi yaptı.  Lig başlayana kadar bu performansımızı maksimumum seviyeye çıkararak sezona iyi başlamak istiyoruz. Olumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Hazırlık maçları oynamayı sürdüreceğiz. Saha içindeki iletişimimizi lig başlayana kadar en üst seviyeye çıkaracağız.” diye konuştu.
HAZIRLIK MAÇLARI SÜRECEK
Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Konya Torku Şekerspor hazırlık maçları oynamayı sürdürecek. İlk etap çalışmalarını Çumra’da yapan yeşil beyazlı ekip burada sadece Antalya A2 takımı ile karşı karşıya gelmişti. Bu maçtan golsüz berabere ayrılan Torku Şekerspor’da teknik direktörü  karşılaşmada denemeye tabi tuttuğu oyuncuları oynatmıştı. Kızılcahamam kampında özel maçlara ağırlık veren yeşil-beyazlı ekip burada oynadığı ilk maçta Turgutluspor ile 0-0 berabere kaldı ancak havanın yağışlı olması iki takımın da oyun performansını etkiledi. İkinci maçında ise Batman Belediye ile karşılaşan Konya Torku Şekerspor bu maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi. Skordan çok oynanan oyundan memnun olan yeşil-beyazlı ekibin teknik heyeti takımın ileride daha iyi olacağının sinyalini verdi. Son olarak geçtiğimiz günlerde gruptan da rakibi olan Sakaryaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu maçta da rakibinin sert oyununa karşı iyi bir mücadele örneği sergileyen Torku Şekerspor gösterdiği performansla da göz doldurdu. Ligin açılış maçında 29 Ağustosta Adana Demirspor deplasmanına gidecek olan yeşil-beyazlı ekip bu maça kadar tam hazır hale gelmek istiyor. Torku Şekerspor bugün Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Yeşil- beyazlı ekip kamptaki son maçını ise 17 Ağustosta Çorumspor ile oynamayı planlıyor. 22 Ağustosta Kızılcahamam kampını sonlandıracak olan Şeker ekibi Konya’ya dönerek Adana Demirspor deplasmanının hazırlıklarına başlayacak.        

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.