Konya Şekerspor fırsat tepti

Konya Şekerspor fırsat tepti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta liderlik mücadelesi veren Şekerspor eline geçen fırsatları tek tek harcıyor.

Elazığspor ile girdiği yarışta 12 puanlık farkı 2’ye indiren ve Elazığ maçında bu puan farkını kapatarak liderliği ele geçirmek isteyen yeşil-beyazlı ekip bunu başaramamıştı. Geçtiğimiz hafta ise lider Elazığspor Balıkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak puan kaybı yaşadı. Torku Şekerspor Tokat maçından galibiyetle ayrılmış olsa puan farkı 3’e inecekti. Ancak yeşil-beyazlı ekip sahasında yakaladığı bu fırsatı değerlendiremedi.  Rakibi ile 2-2 berabere kalan Konya Torku Şekerspor haftayı 1 puanla kapattı ve 5 puanlık fark devam etti.  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 27. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Adana Demirspor 2-0 Türk Telekomspor, Pursaklarspor A.Ş. 0-0 Ş.Urfaspor, Eyüpspor 2-1 Tarsus İdman Yurdu, Pendikspor 1-3 Kocaelispor, Fethiyespor 0-1 Sakaryaspor A.Ş., Konya Torku Şekerspor 2-2 Tokatspor, Balıkesirspor 1-1 Elazığspor, Belediye Vanspor 1-1 1461 Trabzon, Ofspor 0-0 Dardanelspor A.Ş.    
KADİR ÖZCAN HAKEMDEN DERT YANDI
Spor Toto2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sezonun 27. hafta maçında sahasında Tokatspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Karşılaşma sonrası konuşan Torku Şekerspor teknik direktörü Kadir Özcan hakemlerin yönetiminden memnun olmadığını ifade etti. Özcan,“Bir şey söylediğin zaman suçlu duruma düşüyorsun ama ben bu Trabzonlu hakemleri anlamıyorum. Trabzonlu hakemlerin, Trabzonlu hocalara karşı olumsuz bir tavrı var. Kimseden bir şey istemiyoruz ama emeğimiz de çalınmasın. Burada bir emek var ve çalınıyor. Rakibimiz berabere kalmış bizim arayı kapatmamız lazımken, bizde puan kaybı yaşıyoruz. Fikstür avantajı bizde ancak bu şekilde bir bir eriyoruz. Her şey bir yana gol atamamız gerekiyordu. Oyuna sonradan giren Murat Dilek ve Erman’dan bunu bekledik. Ama olmadı. Bizim yapmamız gereken golü atıp hakemi de yenmek.  Açıkçası karşımızda daha diri bir takım bekliyorduk ancak bu Tokatspor’a kendimiz elimizle puan verdik” diye konuştu.
HAKEMDEN MEMNUNUM
Tokatspor Teknik Direktörü Suat Kaya ise maç sonrası yaptığı açıklamada hakemin yönetiminden memnun olduğunu ifade etti. Kaya, “Hakem Bülent Birincioğlu bu gün maçı oldukça iyi yönetti. Saha içindeki olaylara rağmen dik durmasını bildi. Bence maçta öyle büyük bir problem yoktu, iyi maç yönetti” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.