Konya Şekere altın kalite ödülü

Konya Şekere altın kalite ödülü

Dünya çapında ticari girişimleri desteklemek amacıyla 1979 yılında kurulan ve merkezi Madridde bulunan Ticaret Liderleri Kulübünün (TLC) her yıl düzenlediği 26ncı Ul

160 Ülkeden 7 bin ticari işletmeyi değerlendirmeye alan Ticaret Liderleri Kulübü’nün Kalite Altın Ödülleri Madrid’de dağıtıldı.  TLC’nin yaptığı değerlendirmede iş dünyası, diplomatlar ve bilim adamlarından oluşan jüri, kulübün belirlediği aday adayları arasından hizmet ve ürün kalitesi ile öne çıkan şirketleri belirledi.
TLC tarafından ödül için Türkiye’den aday gösterilen Konya Şeker ve Pankobirlik jürinin yaptığı değerlendirmede ödüle layık görülerek tören için Madrid’e davet edildi. 21 Mart’ta İspanya’da gerçekleştirilen törene her iki kurumu temsilen Pankobirlik Genel Müdürü Fahrettin Tan ve APK Müdür Yardımcısı Cem Kaptan katıldı. Konya Şeker’e verilen Uluslararası Avrupa Altın Kalite Ödülü ve Madalyası ile Pankobirlik’e verilen Ticari Mükemmeliyet Ödülü’nü her iki kurumu temsilen Genel Müdür Tan, Ticaret Liderleri Kulübü Başkanı Arsenio Pardo Rodriguez’in elinden aldı.
Ödül töreni öncesi davetlilere, Türkiye ile Konya Şeker ve Pankobirlik’in görsel materyallerle zenginleştirilmiş bir tanıtımı yapıldı. Rodriguez, kalite ve yönetim anlayışı ile Türk markalarının ve şirketlerinin Avrupa ve dünya pazarlarında ciddi bir atılım gerçekleştirdiklerini söyledi. Genel Müdür Tan yaptığı teşekkür konuşmasında, “Türkiye ekonomik potansiyeli bakımından dünya ticaretine önemli derecede katkı verecek bir ülkedir. Hem Konya Şeker hem de Pankobirlik büyüyen ve gelişime açık ekonominin bir parçasıyız. Bu başarımızı sürekli hale getirmek için kalite, yenilik, teknoloji ve çağdaş yönetim yaklaşımımızdan taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz” diye konuştu. Ödül töreni sonrası ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği organizasyonda Genel Müdür Tan, Konya Şeker ve Pankobirlik adına geleceğe yönelik bazı ticari anlaşmalar için ön görüşmeleri de tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.