Konya sanayisindeki meşhur firma 30 milyon liralık sipariş aldı

Konya sanayisindeki meşhur firma 30 milyon liralık sipariş aldı

Konya sanayisindeki en büyük firmalar listesinde yer alan İmaş Makina yeni bir sipariş aldığını duyurdu. 30 milyon lira tutarındaki siparişe ilişkin detaylar belli oldu.

Türkiye genelinde en büyük organize sanayilerden birisi Konya'da yer alıyor. Kent genelinde üretim yapan firma sayısı her geçen gün artıyor. Un değirmeni üreten firmalarla meşhur olan Konya sanayisinde bu sektörün öncülerinden birisi ise İmaş Makina. Firma, 1989 yılında Loras Holding bünyesinde kuruldu.

imas-88585.jpeg

İmaş, tahıl değirmenciliğinde Milleral, yem fabrikalarında Viteral, şeritli testere sektöründe Cuteral, çelik yapı sektöründe Steral ve satış sonrası hizmetlerde ise ProSupport markalarıyla faaliyet gösteriyor.

imas-yeni.jpg

35 yıllık süreçte 100'den fazla ülkeye anahtar teslimi un değirmeni kuran firmanın son teknoloji fabrikası var.

imas-8484.jpeg

Makine imalat sektöründe Araştırma ve Geliştirme'ye en çok yatırım yapan 10 firmadan bir tanesi İmaş Makina. Son olarak firma büyük bir sipariş aldığını KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) bildirdi. Burada paylaşılan bilgilere göre Afrika'ya kurulacak un değirmeni için 1 milyon dolarlık bir anlaşma imzalandı. Söz konusu miktar 30 milyon liraya denk geliyor.

as-fabrika.jpg

Açıklama şu şekilde:

Şirketimizle Afrika’da mukim bir müşterimiz arasında 1.020.000 USD toplam bedel ile un değirmeni kurulumu sözleşmesine istinaden şirketimiz hesabına peşinat ödemesi bugün ulaşmıştır. Bu satışın sevkiyatının 4 ay içinde yapılması planlanmaktadır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum