Konya protokolü bayramlaştı

Konya protokolü bayramlaştı

Konya’da geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı 62., 63., 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla yapıldı.

Konya protokolü bayramlaşma programında bir araya geldi. Ramazan Bayramının 1. günü Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi (MKM)'de gerçekleştirilen ziyarete Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 62., 63., 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanı Ahmet Davutoğlu,  Vali Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Ziya Altunyaldız, Leyla Şahin Usta, Mehmet Babaoğlu, Garnizon Komutanı ve Konya 3. Ana Jet Üs komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DAVUTOĞLU ÇOCUKLARA HARÇLIK VERDİ

Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, kendisiyle bayramlaşmak için gelen çocukları öperek,  bayram harçlığı verdi. Çocuklarla konuşan Davutoğlu, konuşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. Ahmet Davutoğlu, bayramlaşma programında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen münazara yarışmasında dereceye giren öğrencilerin Japonya’ya uçuş kartlarını da takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya genelinde düzenlenen Haydi Konuş Bakalım isimli münazara yarışmasında dereceye giren öğrencileri Konya’nın kardeş şehri Kyoto’ya gönderdiklerini belirterek, öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin uçuş kartlarını veren Ahmet Davutoğlu, “Kyoto, Japonya’nın Konya’sıdır. Onların ilk başkentidir. Orayı çok seveceksiniz. Oradan güzel şeyler öğrenmeye çalışın. Bizi de en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.