Konya Motor mağazası açıldı

Konya Motor mağazası açıldı

Karatay Sanayide 1983 yılından bu yana yaptığı elektrik motorları imalatı ile başarısını kanıtlayan Konya Motor Makine Sanayi, BÜSANa açtığı satış mağazası dualarla hizmete girdi.

Konya Motor Makine ve Manyetik Fren Sanayi Şirketi, müşterilerine daha yakın olabilmek için BÜSAN’a satış mağazası açtı. İl Müftüsü Şükrü Özbuğday ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından gerçekleştirilen açılışta konuşan Konya Motor Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karasakal, amaçlarının müşteri ağını genişletmek ve en seri hizmeti sunmak olduğunu ifade etti.

 

Konya’da üretilen elektrik motoru Konya Motor’un yanı sıra Gamak, Volt Elektrik, Bizcanlı, Abana, Yılmaz, Miksan ve Emtaş gibi ünlü elektrik motorları bayiliğini de üstlendiklerini ifade eden Karasakal, yeni iş yerinin hayırlı olmasını temenni ederken, kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Konya Motor İşletme Müdürü Mustafa Karasakal ve İmalattan Sorumlu Müdür Hasan Karasakal ise açılışta verdikleri bilgide uzun yıllardır Karatay Sanayide verdikleri hizmet ağını genişletmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için mağaza açtıklarını söyledi.

 

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış konuşmaların ardından İl Müftüsü Şükrü Özbuğday tarafından yapılan duanın ardından Konya Motor Satış mağazası kurban kesilerek hizmete girdi.

 

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.