Konya Milletvekili Mehmet Baykan'dan dikkat çeken şivlilik hediyesi

Konya Milletvekili Mehmet Baykan'dan dikkat çeken şivlilik hediyesi

Konya AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret etti. Baykan'ın şivlilik hediyesi dikkat çekti.

Konya AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret etti. Ziyarette Baykan’a Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASFK) Başkanı Remzi Ay ve Başkan Vekili Mehmet Günbaş eşlik etti.

img-9760.jpg

Ziyarette konuşan Mehmet Baykan gazetecilerin halkın sesi olduğunu ve zor bir görev ifa ettiklerini ifade ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Baykan ayrıca üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nde Konya’da geleneksel olan “Şivlilik” kültüründen bahsederek Halid Şen’e şivlilik ikramında bulundu.

img-9765.jpg

Merhaba Gazetesi Halid Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan’a çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Mehmet Baykan kaleme aldığı “Yalnız sana yazdım” ve babası Zeki Baykan’ı anlattığı “Zeki Dayı Hatırda Kalanlar” kitaplarını Şen’e hediye etti.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum