Konya merkezdeki bu mahalleye gölet inşa edilecek! 15 bin kişi yaşıyor

Konya merkezdeki bu mahalleye gölet inşa edilecek! 15 bin kişi yaşıyor

Konya kent merkezinde ve ilçelerde birçok yatırım hayata geçiriliyor. Son olarak Konya merkezdeki mahalleye gölet inşa edilecek. Bahsi geçen bu mahallede 15 bin kişi yaşıyor.

Türkiye genelinde birçok proje hayata geçiriliyor. Ekonomik sıkıntılara rağmen belediyeler acil olan projelere hız verdi. Konya'nın tüm ilçelerinde çeşitli projeler inşa ediliyor. Kente merkezindeki projelere bir yenisi daha eklendi.

golet-333.jpg

Edinilen bilgiye göre 15 bin kişinin yaşadığı mahalleye gölet yapılacak. Konya'da yeni bir yerleşim yeri olan Akademi Mahallesindeki Ardıçlı TOKİ Konutları'yla Sızma Mahallesinin arasında kalan bölgeye yapılacak bu gölet dikkatleri üzerine çekti.

golet-22.jpg

Selçuklu Ardıçlı Buzlukbaşı Taşkın Koruma Göleti isimli projenin ihale tarihi belli oldu. KOSKİ (Konya Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) tarafından hayata geçirilecek projenin ihalesi 5 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

ekran-goruntusu-2024-06-16-144930.png

İhaleyi kazanan firma yer tesliminden itibaren 300 gün içinde projeyi tamamlayacak. Göletin tamamlanmasıyla bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

ekran-goruntusu-2024-06-16-144952.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum