Konya merkezde piknik yapılabilen en yüksek tepeyle ilgili yeni karar!

Konya merkezde piknik yapılabilen en yüksek tepeyle ilgili yeni karar!

Konya kent merkezinde piknik yapılabilen en yüksek tepeyle ilgili yeni karar verildi. Konyalılar söz konusu kararı takdir etti.

Konya'daki piknik alanları vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. 2021 yılında hizmete açılan Seyir Tepesi vatandaş tarafından çok beğenildi. Seyir Tepesi’nde 119 kamelya, 35 bin metrekare yeşil alan, çim spor sahası, 210 araçlık otopark, lavabo, mescit gibi sosyal alanlar bulunuyor.

ekran-goruntusu-2024-06-26-151442.png

Kent merkezinden 300 metre daha yüksekte olan piknik alanıyla ilgili yeni karar alındı. Selçuklu Belediyesi tarafından hizmete açılan Seyir Tepesi'nde Milli Takım'ın maçı yayınlanacak. Seyir Tepesi’ne kurulan dev ekranda maç canlı olarak izlenebilecek. Bu akşam 22.00'de başlayacak olan Türkiye-Çekya maçına milyonların izlemesi bekleniyor.

ekran-goruntusu-2024-06-26-151526.png

Konyalılar, açıldığı tarihten itibaren büyük ilgi gören Selçuklu Seyir Tepesi'nde milli maç coşkusunu yaşayacak. Grubun son maçına çıkacak A Milli Takımımız galip gelmesi ya da berabere kalması durumunda bir üst tura çıkacak. Konyalı futbolseverlerin maç izlemek için Seyir Tepesi'ne akın etmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum