Konya merkezde hizmete açılan petrol motorini 2 lira ucuza satıyor

Konya merkezde hizmete açılan petrol motorini 2 lira ucuza satıyor

Konya kent merkezinde açılışı yapılan akaryakıt istasyonu mazotu 2 lira daha ucuza satma kararı aldı.

Konya’nın akaryakıt sektöründeki önde gelen firmalarından Nadir Avcan Petrolleri 16. Petrol İstasyonunu Kent Plaza karşısında hizmete açtı.

Gerçekleştirilen açılış törenine Nadir Avcan Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Avcan, CEO’su Temel Peker, çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı. İstikrarlı büyümesiyle dikkat çeken ve Konya'nın tüm bölgelerine yayılmış istasyon sayısıyla, dünyadaki sektörün dev markalarının bayilikleriyle, toptan ve perakende satıştaki profesyonel işletmecilik anlayışıyla sektörde önemli bir boşluğu doldurarak yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 16. Şube açılışı konuşmasını şirket adına Nadir Avcan Petrolleri CEO’su Peker yaptı.

img-20230731-wa0008.jpg

Konya’da akaryakıt sektöründe aranan bir marka haline geldik. Bunun mutluluğu içerisindeyiz. Firma olarak Konya merkezde bu şubemizle birlikte 16akaryakıt istasyonuna ulaştık. Konya ve bölge halkına en iyi hizmeti verme çabası içerisindeyiz. Nadir Avcan şirketler grubu akaryakıt üzerine faaliyet gösteren bir firmayız bunum yanında inşaat Lojistik gıda ve Bims fabrikamızda mevcut Konya’ya en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Nadir Avcan Petrollerin en uyguna akaryakıt satın bir firma olduğunu belirten Peker şunları kaydetti: Yeni açtığımız petrolde 22 kişi istihdam edeceğiz yıllık ciromuz 2 milyar liraya ulaşmış durumda. Bugün de açılışa özel 36 .97 lira olan benzini 36,56 liradan 36.33 lira olana motorini 34.29 liradan, 14,31 olan LPG ise 12.99 liradan vatandaşlara hizmete sunuyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.