Konya merkezde belediye otobüsü arızalandı: Trafik 1 saat durma noktasına geldi

Konya merkezde belediye otobüsü arızalandı: Trafik 1 saat durma noktasına geldi

Konya'da belediye otobüsü arızasına bir yenisi daha eklendi. Sultanşah Caddesi üzerinde bir otobüs arızalandı. Trafik, 1 saat boyunca durma noktasına geldi. Uzun müdahaleler sonucu otobüs arızalandığı yerden çekildi

Konya'da havaların iyice soğumasıyla beraber, belediye otobüsleri yine arıza vermeye başladı. Sultanşah Caddesi üzerinde Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir otobüs arızalandı. Otobüsün arızasıyla birlikte trafik de aksadı. Uzun uğraşlar sonucu otobüs arızalandığı yerden çekildi.

photo-2023-11-29-12-57-10.jpg

VATANDAŞ UZUN SÜRE SOĞUKTA BEKLEMEK ZORUNDA KALIYOR

Konya'da soğuk günlerde otobüs arızasıyla beraber vatandaşın mağduriyet yaşaması geleneksel hale geldi. Her yıl Konya'da Kasım ve Aralık aylarında aynı senaryonun yaşanması dikkatlerden kaçmadı. Belediye, araç filosunu yenileyip, genişletse de eski otobüsler hala ağırlıklı kullanılıyor. Yeni otobüsler hizmete başlasa da eski otobüs sayısının hala fazla olduğu biliniyor. Otobüslerin sürekli arızalanması özellikle sabah ve akşam saatlerinde vatandaşların uzun süre soğukta beklemesine sebebiyet veriyor. Pek çok otobüs hattında yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar duraklarda uzun süreler beklemek zorunda kalıyor.

photo-2023-11-29-12-57-12.jpg

DAHA İKİ HAFTA ÖNCE OTOBÜS ALEV ALMIŞTI!

13 Kasım günü Konya'da bir de belediye otobüsü alev almıştı. Yolda ilerlerken alev alan yolcu otobüsü, çevredeki vatandaşların uyarısı sonrası durmuştu. 12 numaralı Kozağaç otobüsü Kozağaç istikametinde ilerlerken belirlenemeyen bir sebeple alev almıştı. Seyir halindeki otobüs alevler içinde ilerlerken, çevredeki araçların korna yapması üzerine otobüs şoförü aracı sağa çekerek yolcuları tahliye etmişti. Aracın motor bölümünden gelen alev ve dumanların fark edilmesi üzerine yangın söndürme tüpü ile yangına müdahale edilmişti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum