Konya-İstanbul otobüs bileti fiyatını duyan inanmıyor!

Konya-İstanbul otobüs bileti fiyatını duyan inanmıyor!

Motorine gelen zamlar otobüs firmalarını da vurdu. Konya-İstanbul otobüs bileti fiyatını duyanlar inanmıyor. İşte güncel fiyatlar.

Motorine bu gece bir zam daha geliyor. KDV ve ÖTV zamlarıyla hızla yükselen akaryakıtta dolar kuru artışı kaynaklı bir zam daha yaşanacak. Motorine bu gece yarısından itibaren 1 lira 55 kuruş zam gelecek. Son zamla birlikte iki ayda motorine yüzde 82'lik tarihi zam gelmiş olacak. Bir litre motorin 34 lira 53 kuruştan satılacak.

27264.jpg Akaryakıt grubuna gelen bu zamlar, her ürüne doğrudan zam olarak yansıyor. Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına da zam geldi. Konya-İstanbul otobüs bilet fiyatının yeni fiyatı 550 TL oldu. Bazı firmalarda bu fiyatı 580 TL'ye kadar yükseldi. Kısa süre önce Konya-İstanbul arası bilet fiyatı 500 TL'idi. Konya-Ankara arası otobüs bilet fiyatı da 160 lira oldu. Yine bazı firmalarda bu fiyat 180 lirayı buldu. Konya-İzmir arası otobüs bilet fiyatı da 430 lira oldu. Bazı firmalarda bu fiyat, 500 lirayı buldu. Şehirlerarası yolculuk yapmak da lüks hale geldi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum