Konya için en iyisi olsun

Konya için en iyisi olsun

AK Parti Aday Adaylığını açıklayan Abdi Parlak, gazetemize yaptığı nezaket ziyaretinde hedefleri konusunda bilgiler verdi.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ile bir süre sohbet eden Parlak, konuşmasına hayatlarını kaybeden Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Konya’nın manevi mimarı Tahir Büyükkörükçü Hocaefendi’nin ölümlerinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı.
Parlak, “Seçim çalışmalarına girdiğimiz süreç içerisinde ne yazık ki peş peşe acı kayıplar yaşadık. Önemli insanları kaybetmekten dolayı üzüntülü olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gerek Erbakan Hoca olsun gerek şehrimizin manevi mimarı Tahir Hocaefendi olsun büyük kayıplar. Ama ölüm haktır her insan ölümü tadacaktır. Büyük insanların ölümünün şöyle bir büyüklüğü de var. Bu insanlarımızı ölümlerinde bile büyük mesajlar veriyor. Yıllarca sürecek, şehri etkileyecek, birleştirici, bütünleştirici, insanları kendi kendine muhasebeye çekici etkileri oluyor” dedi.
Konuşmasına seçim çalışmaları ile devam eden Parlak, “Bu süreçte basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Merhaba Gazetesi ile önceki yıllara dayanan bir birlikteliğimiz var. 2011 seçimlerinin ve bu seçimlere kadar olan sürecek olan sürecin hem Konya hem ülkemizi için hayırlı olacağına inanıyorum. 2011 seçimleri inşallah çok güçlü bir meclisin oluşmasına neden olur. Çünkü oluşacak bu güçlü meclis yeni anayasayı yapacak, Türkiye’yi 21 yüzyılda dünya lideri yapacak çalışmalara imza atacak. İnşallah tüm bu çalışmaların temeli güçlü bir şekilde atılır” diye konuştu.
Seçimlerin sonucunda Türkiye’nin hem yeni anayasasını hem ihtiyaç duyduğu diğer yasama faaliyetlerini yapacak güçlü bir kadro çıkacağına inandığının da altını çizen Parlak, “Şahsım ve partim olarak hepimizin ülkemizin olduğu kadar Konyamız’ın da yararına olacak önemli projeleri var. Konya bugün hava, kara ve demiryolları ulaşımının tam ortasında yer almasından dolayı çok çeşitli bir potansiyeli var. Tüm bu projelerin ve 2023 yılı vizyonunun da bu seçimlerden sonra hayat bulacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.