Konya Güzel Sanatlar Derneği 2. yılını kutladı

Konya Güzel Sanatlar Derneği 2. yılını kutladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gönüllü öğretmenlerden oluşturulan ve Konya Valiliği tarafından görevlendirilen Konya Güzel Sanatlar Derneği, kuruluşunun 2. yılını kutladı.

Derneğin kuruluşunun 2. yılı münasebetiyle önceki akşam dernek üyeleri Şahane Restorant’ta bir araya geldi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uysal da katıldı.
Dernek Başkanı Mustafa Onarıcı, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 2005 yılında Gönüllü Öğretmenler Korosu olarak sanatsal faaliyette bulunmaya başladıklarını ve ilk konserlerini 2005 yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde verdiklerini dile getiren Mustafa Onarıcı, 2007 yılında dernekleştiklerini ifade etti. 28 kurucu üyesi bulunan derneklerinin bugüne kadar yaklaşık 25 konser verdiğini ve müziğin yanı sıra resim sanatı ve folklorla da ilgilendiklerini kaydeden Onarıcı dernek faaliyetlerinin bunlarla da sınırlı kalmadığını dernek üyelerinde kaynaşmayı arttırmak için iftar yemekleri, piknikler ve geziler düzenlediklerini söyledi. Gecede dernek üyelerine İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ve Konya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Onarıcı tarafından yaptıkları sanatsal faaliyetler nedeniyle birer teşekkür belgesi takdim edildi.
 
RASİM ATALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum